Demolaţi în faţa a 2.000 de fani: Gaz Metan a făcut spectacol contra „U" Mobitelco

Demolaţi în faţa a 2.000 de fani: Gaz Metan a făcut spectacol contra „U
Seria excelentă de meciuri a baschetbaliştilor lui „U" Mobitelco a fost oprită dureros pentru fanii clujeni tocmai de foştii idoli, Marcel Ţenter şi Zoran Krstanovic. Gaz Metan Mediaş a predat o veritabilă lecţie în partida de sâmbătă, de la Cluj, pe care a câştigat-o la o diferenţă uluitoare, 84-59.

Fanii lui „U" au umplut Sala Sporturilor, atraşi de prestaţiile excelente ale favoriţilor, veniţi după cinci victorii consecutive în returul campionatului, două dintre ele contra BC Timişoara şi CSU Ploieşti. Marcel Ţenter şi Zoran Krstanovic şi-au primit partea de ovaţii, iar apoi aplauzele l-au însoţit pe Hristo Nikolov, bulgarul scuturând plasa din spatele liniei de trei puncte. Primul sfert a fost echilibrat, dar câştigat pe final de medieşeni, 18-24. În actul secund, oaspeţii s-au dezlănţuit şi şi-au demolat adversarii neputincioşi, dar şi neinspiraţi. S-a făcut 31-53 la pauza mare, însă în debutul sfertului trei clujenii păreau că pot reveni. Au redus diferenţa la doar 14 puncte, dar n-au mai reuşit să revină cu adevărat în joc. Medieşenii, cu o rotaţie permanentă a pivoţilor, dar şi cu un Shiloh în zi mare, au revenit la conducere şi au ajuns la un moment dat să conducă şi cu 30 de puncte. S-a terminat 84-59 pentru echipa lui Marcel Ţenter, iar „U" Mobitelco are nevoie de un parcurs aproape imaculat pentru a prinde podiumul la finalul sezonului regulat.

„Au fost trei elemente fantastice în acest derby: a fost publicul nostru, fanii Mediaşului şi echipa Mediaşului. Din păcate, nu şi noi. Am jucat un meci foarte slab, poate cel mai slab din acest sezon. A cântărit mult faptul că veneam după şase victorii consecutive în campionat şi Cupă şi a venit un meci în care nu am jucat deloc ca în celelalte partide, din punct de vedere tactic şi al concentrării. Am jucat slab ofensiv, cu excepţia primelor 4-5 minute, iar defensiv am jucat foarte-foarte slab. Am avut o seară proastă, a fost şi presiunea mentală a şirului de victorii, ştiam că dacă învingem rezolvăm multe lucruri, dar, din nefericire, am clacat. După o lungă perioadă, am început un meci ca şi favoriţi, ca o echipă care trebuie să învingă, însă nu am reuşit. Sper, totuşi, să fie o singură seară proastă", a spus antrenorul Niksa Bavcevic la finalul meciului de sâmbătă. „U" Mobitelco se va deplasa în etapa viitoare la Timba Timişoara.

 

Comenteaza