Derby-ul campioanelor: "U" Jolidon a pierdut în faţa Oltchim Râmnicu-Vâlcea, scor 35-26

Derby-ul campioanelor:
„Studentele” au făcut un joc bun în faţa Oltchim, dar diferenţa de valoare s-a văzut, iar rezultatul final a fost logic, 35-26.

Cu cinci înfrângeri în Liga Campionilor, din tot atâtea meciuri, "U" Jolidon s-a deplasat la Vâlcea, pe terenul celei mai puternice echipe din Europa la ora actuală. Oltchim a câştigat tot pe linie în Liga, iar „U" a fost o pradă uşoară. Clujencele au ţinut piept vâlcencelor doar o repriză, când diferenţa afost de două goluri (18-16 la pauză), dar campioanele s-au dezlănţuit în partea secundă şi s-au impus cu 35-26.

De la echipa clujeană principala marcatoare a fost Mihaela Tivadar (6 goluri), ea fiind urmată de Clara Vădineanu (5), Ani Senocico (4), Magdalena Paraschiv şi Carmen Cartaş (3), Chintoan (2) şi Tetean (1).
"U" Jolidon e ultima echipă din România care a reuşit să nu piardă cu Vâlcea. Se întâmpla în martie 2011, la Cluj, când cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 31-31. "U" Jolidon a încheiat sezonul pe locul secund şi s-a calificat în grupa B a Ligii Campionilor, după un turneu preliminar pe care l-a câştigat. În Ligă, "U" Jolidon mai are de disputat o singură partidă, în deplasare la Györ.

 

Etichete
Comenteaza