Detalii din culisele negocierilor dintre CFR Cluj și Niță: "Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte"

Detalii din culisele negocierilor dintre CFR Cluj și Niță: "Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte"
| Foto: frf.ro

Titularul din poarta echipei naționale a fost dorit cu insistență în Gruia, însă mutarea nu s-a concretizat în cele din urmă.

Dan Petrescu și-a dorit un goalkeeper de valoare în lotul cu care atacă un nou titlu și preliminariile cupelor europene, iar Florin Niță a fost identificat drept una dintre soluții.

Oficialii campioanei au negociat îndelung cu portarul, însă discuțiile au fost sistate în cele din urmă, iar Niță va rămâne în străinătate, anunță impresarul său.

"Într-adevăr am negociat cu CFR Cluj câteva zile și chiar îi mulțumesc domnului Varga, care a făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc.

Niță este titularul echipei naționale și merită, dar a fost o ofertă foarte bine. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, la alte detalii.

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să meargă la CFR. Probabil va alege să joace în străinătate, suntem în discuții cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna.

Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles, dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord", a declarat Bogdan Apostu la Digi Sport.

În cei patru ani și jumătate petrecuți la Sparta Praga, Florin Niță a evoluat în 110 partide pentru clubul din capitala Cehiei.

Comenteaza