Detalii în legătură cu bugetul Universității Cluj. Ce spune președintele clubului

Detalii în legătură cu bugetul Universității Cluj. Ce spune președintele clubului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Radu Constantea a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o formația din Superligă în stagiunea precedentă.

Universitatea Cluj a ratat la limită calificarea în play-off și mai apoi a încheiat sezonul pe locul al 10-lea, a ajuns în finala barajului pentru UEFA Conference League, dar și în penultimul act al Cupei României.

Președintele clubului clujean a dezvăluit cât au cheltuit "studenții" pentru a bifa aceste borne, dar și cât ar urma să fie bugetul Universității în noua stagiune, ce va începe în aproximativ o lună.

"Bugetul nostru a fost în anul acesta undeva în zona locurilor 7-9. Cred că și sezonul viitor va fi la fel. Există o discrepanță foarte mare în ceea ce privește bugetul față de primele șase echipe care s-au calificat în play-off.

Dar sperăm să reușim în această vară să facem unele transferuri care să ne permită să ne luptăm la play-off în campionatul următor. Cu tot cu Academie, cred că vom închide acest sezon undeva la 6 milioane de euro.

La nivel de salarizare pe anul 2023 cred că suntem undeva pe locul 8 sau 9. Nu aș vrea acum să divulg salariile. Dar pot să vă spun că niciun salariu nu a depășit suma de 12.000 de euro lunar", a declarat Radu Constantea pentru Fanatik.

Comenteaza