Diferenţa dintre Oltchim şi “U” Jolidon, mai mare la salarii decât la goluri

Diferenţa dintre Oltchim şi “U” Jolidon, mai mare la salarii decât la goluri
Diferenţa salarială dintre jucătoarele campioanei României şi cele de la “U” Jolidon este mult mai evidentă decât cea de pe tabela de marcaj de ieri, când echipa vâlceană a dispus la 8 goluri de formaţia clujeană, scor 38-30.
“Jucătoarele noastre mai tinere sau mai puţin experimentate au ocazia să vadă care este nivelul unde pot să ajungă. Cele mai mici salarii de la Oltchim sunt cu mult mai mari decât cele mai mari de la noi. Cu toate acestea, jucătoarele nostre nu sunt nemulţumite, deoarece ştiu că joacă, în timp ce la Oltchim sunt handbaliste care nu prea prind echipa”, a precizat directorul sportiv al echipei “U” Jolidon, Cosmin Sălăjan.

Chiar dacă Oltchim este vicecampioană europeană şi campioană naţională “la zi” şi majoritatea componentelor lotului sunt convocate la echipele naţionale, clujencele abordează orice meci cu vâlcencele cu gândul la un rezultat bun: “Nu pornim dinainte cu capul plecat, luptăm de fiecare dată. A fost o situaţie, la Cluj, când am avut 3 goluri avantaj la pauză”, a precizat Sălăjan.

“U” Jolidon a fost învinsă cu scorul de 38-30 de Oltchim Râmnicu-Vâlcea,m ieri, într-un meci contând pentru Divizia Naţională de handbal feminin.

Comenteaza