Dileme pentru Sabău înaintea jocului cu Hermannstadt: "E un meci care are foarte multe necunoscute"

Dileme pentru Sabău înaintea jocului cu Hermannstadt: "E un meci care are foarte multe necunoscute"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al Universității Cluj a prefațat întâlnirea din etapa a 28-a din sezonul regulat al Superlgii.

"Studenții" au rupt seria de meciuri fără victorie cu un 2-0 în fața celor de la FC Botoșani și se pregătesc de un nou joc împotriva unei formații care nu traversează o formă prea bună. Hermannstadt nu a câștigat nicio partidă în 2023, însă Ioan Ovidiu Sabău anunță că sibienii vor fi cu siguranță motivați.

În plus, tehnicianul nu știe încă pe cine se poate baza, având în vedere că meciul cu Botoșani s-a disputa sâmbătă pe gazonul deplorabil de pe Cluj Arena.

"E un meci care are foarte multe necunoscute în ceea ce privește echipa noastră. Nu am reușit încă să fac o evaluare fizică, sper să nu fie probleme de sănătate. Vreau să văd pe cine mă pot baza, ce jucători s-au refăcut.

Trebuie să găsesc sistemul potrivit pentru Hermannstadt, o echipă care nu stă prea bine în clasament și care anul acesta nu are rezultate. E clar că va fi o echipă motivată. Cred că 4 puncte în următoarele 3 etape ar fi ok, ținând cont ce adversari vom avea.

Meciul cu Hermannstadt este foarte foarte important. Trebuie să am grijă să îi reîncarc emoțional. Sper să fiu destul de clar azi, am făcut lucruri bune cu FC Botoșani, dar au fost și câteva lucruri care nu au funcționat așa cum trebuie și o să le corectăm", a spus directorul tehnic al Universității Cluj.

Partida dintre "studenți" și Hermannstadt este programată marți, 28 februarie, de la 16:00.

Comenteaza