Din ce în ce mai aproape de titlu. U-BT câștigă și meciul 2 al finalei

Din ce în ce mai aproape de titlu. U-BT câștigă și meciul 2 al finalei
| Foto: u-bt.basketball

Formația pregătită de Mihai Silvășan s-a impus din nou în fața celor de la CSM Oradea, scor 74-69.

Dorința de revanșă și-a spus cuvântul, iar oaspeții au început excelent meciul, cu un parțial de 5-0. Mai mult, orădenii au reușit chiar să se distanțeze la trei posesii. Mihai Silvășan a cerut time-out, iar elevii săi au revenit în joc, diferența fiind de doar 4 puncte după primele 10 minute, scor 22-26.

În sfertul secund, U-BT a continuat cursa de urmărire, dar mai multe ratări și alegerile pripite în ofensivă au ajutat CSM Oradea, ce a mărit din nou ecartul. Chiar dacă "studenții" au mai limitat pierderile, oaspeții conduceau la pauză, scor 36-42.

Campioana a revenit pe parchet cu un ritm foarte bun, a avut un run de 6-0 și a egalat la 42. Jocul a fost apoi strâns, cele două echipe s-au succedat la conducere, iar cu 10 minute înainte de final, CSM Oradea avea avantaj minim, scor 54-55. 

Cel de-al patrulea sfert a început furtunos, cu un parțial de 11-2, în timp ce oaspeții au părut lipsiți de soluții sub ambele panouri. Chiar dacă orădenii s-au apropiat la o singură posesie, baschetbaliștii de la U-BT au gestionat bine finalul, s-au impus cu 74-69 și au 2-0 la general în finala Ligii Naționale.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Emi Cățe (18 puncte, 8 recuperări), urmat de Andrija Stipanovic (13 puncte, 5 recuperări), Bryce Jones și D.J. Seeley (ambii câte 10 puncte). 

Comenteaza