Din Gruia, pe San Siro. Fostul portar al CFR-ului, dorit de AC Milan

Din Gruia, pe San Siro. Fostul portar al CFR-ului, dorit de AC Milan
| Foto: Cagliari

Unul dintre jucătorii trecuți recent prin curtea vicecampioanei reprezintă o soluție pentru legendarul club italian.

În singurul său sezon petrecut în Gruia, Simone Scuffet a fost unul dintre cei mai apreciați jucători ai CFR-ului în ultimii ani. Evoluțiile sale au fost remarcate și din Serie A, iar portarul a revenit în fotbalul italian, la Cagliari.

Deși nu a început ca titular pentru trupa din Sardinia, Scuffet a devenit rapid numărul 1 și a contribuit la menținerea echipei în Serie A. Acum, la doar un an distanță de la plecarea din Gruia, portarul este aproape de un transfer la AC Milan.

Legendara formație italiană a rămas fără Marco Sportiello, goalkeeper-ul de rezervă care s-a accidentat, iar Simone Scuffet a fost identificat drept soluția perfectă pentru înlocuirea sa. Potrivit Gazetta dello Sport, AC Milan ar urma să achite 3 milioane de euro în schmbul fostului "feroviar", care va deveni rezerva lui Mike Maignan.

Vestea este una excelentă și pentru CFR Cluj, grație unei clauze din contractul de transfer la Cagliari. Clubul din Gruia va primi 20% din orice sumă care depășește două milioane de euro la transferul lui Scuffet.

Așadar, vicecampioana urmează să încaseze încă 200.000 de euro de pe urma portarului care a îmbrăcat de 49 de ori tricoul vișiniu.

Comenteaza