Discursul căpitanului Alex Chipciu după eliminarea din Cupa României. Ce acuză jucătorul

Discursul căpitanului Alex Chipciu după eliminarea din Cupa României. Ce acuză jucătorul
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fotbalistul Universității Cluj a vorbit la finalul partidei pierdute de echipa sa împotriva Oțelului Galați, scor 2-1.

Dacă în stagiunea precedentă au jucat finala Cupei României, "studenții" s-au oprit în acest sezon în penultimul act al competiției. Alex Chipciu s-a declarat dezamăgit de eșecul de la Galați, însă a acuzat arbitrajul și modul în care centralul a tolerat jocul dur al gazdelor.

"E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci și multe emoții. Asta e soarta noastră. Muncești mult și când e să fii acolo, nu ești… Ăsta e fotbalul. Am controlat jocul, dacă ar fi să mă gândesc la fotbal. Ei ne-au dat bătut cu un joc dur, permis și de Radu, au sărit tibiile în aer.

Am tibia varză. Au fost faze fixe, s-au pierdut marcaje. Nici nu mai știu cum a fost la golul doi, cred că a fost și henț, am împins mingea. La fazele astea, probabil și pentru că nu avem talie foarte mare, avem de suferit.

Asta este, ne întoarcem aici duminică pentru a juca în campionat. Asta e viața. Dacă analizăm jocul, noi am vrut să jucăm fotbal și am avut cele mai importante ocazii. Ei au avut două faze fixe, bravo lor, felicitări!", a spus Chipciu la finalul partidei, conform Digisport.

Comenteaza