Discursul lui Burcă după ce "feroviarii" au ieșit din lupta pentru titlu: "Suntem triști, dar nu putem căuta scuze"

Discursul lui Burcă după ce "feroviarii" au ieșit din lupta pentru titlu: "Suntem triști, dar nu putem căuta scuze"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul formației din Gruia a vorbit, la finalul partidei cu FCSB, despre parcursul echipei clujene din actualul sezon al Superligii.

CFR Cluj a pierdut la limită partida din capitală, scor 1-0, și a ieșit matematic din lupta pentru primele două locuri din play-off. La finalul jocului, liderul defensivei clujene a avut un discurs onest în privința evoluției "feroviarilor" în actuala stagiune.

"Ne pare rău, suntem triști, dar nu putem căuta scuze. Cred că a fost un an ok, ne-am bătut la titlu. Putem să invocăm neșansa, bară la fiecare meci, decizii de arbitraj, dar gata, s-a încheiat. Trebuie să mergem la Sepsi, să câștigăm, pentru că e important să ajungem în cupele europene.

Putem invoca multe lucruri, dar dacă suntem bărbați, trebuie să vedem meciul cu Sepsi. Va fi un meci dificil, ultima oară ne-au bătut fără drept de apel. Trebuie să câștigăm partida și să ne asigurăm o poziție pentru cupele europene.

Trebuie să privim realitatea, să mergem mai departe și să ajungem în cupele europene. Putem spune că FCSB, cu 1-0 acasă, avem penalty, nu ne dă, cu Craiova, a vorbit toată țara. Putem spune multe lucruri. Dacă eram mult mai bine, câștigăm meciul împotriva greșelilor de arbitraj.

Dacă eram bine noi, cu siguranță treceam peste aceste impedimente. Noi trebuie să ne concentrăm la următoarea partidă. Ne așteaptă un meci dificil, dar trebuie să prindem locul neapărat de cupă europeană. Noi voiam să câștigăm și să ajungem pe locul doi. Nu s-a putut. Suntem bărbați si vom vedea ce se întâmplă pe viitor", a declarat Andrei Burcă, potrivit Digisport.

Comenteaza