Doar câteva ore până la meciul Sports Festival cu Simona Halep și Andrei Pavel vs Andre Agassi și Steffi Graf

Doar câteva ore până la meciul Sports Festival cu Simona Halep și Andrei Pavel vs Andre Agassi și Steffi Graf

Meciul de tenis demonstrativ, organizat în cadrul Sports Festival, între echipele Simona Halep - Andrei Pavel și Andre Agassi - Steffi Graf, se va juca sâmbătă seara.

Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport din România,  a ajuns anul acesta la cea de-a cincea ediție și transformă din nou Cluj-Napoca în epicentrul sportului mondial, aducând în fața publicului o multitudine de activități sportive atractive și ocazii unice.

Premieră globală la Sports Festival

Sâmbătă seara, de la ora 18:00, Simona Halep va face echipă cu Andrei Pavel și va juca demonstrativul de tenis contra lui Andre Agassi și Steffi Graf, în BTarena. Cei doi invitați de peste ocean vor juca pentru prima oară în România, iar formula de patru este o premieră globală.

Marea campioană a României, Simona Halep, a fost întâmpinată vineri, pe aeroportul din Cluj-Napoca, de Emil Boc, primarul orașului, și de Patrick Ciorcilă, co-fondator Sports Festival, dar și de zeci de oameni care s-au oprit să o vadă și să o aplaude.

”Mă simt bine, mă bucur foarte mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă, dar acum mă gândesc doar la mine și primirea este superbă. Nu sunt un expert în dublu, dar am încredere în Andrei. Va fi un meci frumos, jucăm cu două legende ale tenisului și o să fie cu siguranță o atmosferă deosebită. Aici oamenii sunt deosebiți și întotdeauna au venit să ne susțină. În totdeauna când am jucat la Cluj a fost minunat!”, a declarat Simona Halep.

Pe lângă demonstrativul de tenis în premieră mondială cu Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și Andrei Pavel, Sports Festival aduce în ”arenă” un masterclass cu legende ale tenisului mondial, discuții cu sportivi români de renume, inițiere în 30 de sporturi, competițiile precum traseu Survivor România, Crosul Supereroilor, precum și alte premiere - Red Bull Four 2 Score și Canicross. Nu lipsesc de la Sports Festival demonstrațiile de dans, clasele de sport la scenă, mâncarea delicioasă și concerte pline de energie. Ca de obicei, accesul în zona outdoor de festival este liberă.

Programul Sports Festival pentru sâmbătă, 15 iunie:

● 11:00 - 11:30 - Toma Coconea, atlet de anduranță și parapantist, singurul participant la toate edițiile Red Bull X-Alps din lume

● 11:45 - 12:15 - Constantina Diță, fostă atletă, campioană olimpică la maraton

● 12:30 - 13:00 - George Baltă, speaker motivațional, fost rugbist

● 13:15 - 13:45 - Virginia Ruzici, fostă jucătoare profesionistă de tenis (BEST: 8WTA), fost manager al Simonei Halep și comentator Eurosport

  • 13:45 - 15:15 - Coffee Break

●  15:15 - 15:45 - Theo Cercel, preparator fizic român care a lucrat cu: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan

●  16:00 - 16:30 - Emi Cățe, jucător de baschet român (U-BT Cluj-Napoca)

● 16:45 - 17:15 - Ania Caill, cea mai bună schioare alpină din România, singura reprezentantă a României în Cupa Mondială de Schi Alpin, cu două participări la Jocurile Olimpice de Iarnă & Ioan Achiriloaie, antrenorul Aniei Caill, fost schior profesionist de schi alpin olimpic (Jocurile Olimpice 2014)

● 18:00 - Demonstrativul de tenis Simona Halep - Andrei Pavel și Andre Agassi - Steffi Graf, BTarena

Jorge și Ștefania vor fi invitații speciali de sâmbătă la circuitul Survivor România, locul unde fanii celebrei emisiuni se pot întrece în forță, rezistență și îndemânare.

La scena mare a festivalului revin cei de la Voltaj. Concertul lor a fost reprogramat din cauza vremii sâmbătă, la ora 16:00.

Seara atmosfera va fi întreținută de MC Dylma.

În timpul zilei, la scenă vor fi organizate diverse clase de aerobic, fitness și dans.

Comenteaza