Doi jucători de la CFR, în echipa etapei a 26-a

Doi jucători de la CFR, în echipa etapei a 26-a
Doi jucători de la CFR Cluj au fost incluși în echipa ideală a rundei cu numărul 26, notează site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Fundașul Ionuț Larie (30 ani) și mijlocașul Ciprian Deac (31 ani) au prins două locuri în echipa ideală a ultimei runde din sezonul regulat, desfășurată săptămâna trecută, când CFR s-a impus cu 1-0 pe propriul teren în fața Viitorului. Ambii jucători au evoluat integraliști în duelul respectiv, iar Deac a înscris unicul gol al întâlnirii.

Portarul lui ASA Târgu-Mureș, Eduard Pap, a fost desemnat goalkeeper-ul etapei, după 1-1 cu Steaua, iar Marius Șumudică a fost fost numit antrenorul rundei cu numărul 26, după victoria la scor de neprezentare a Astrei în fața Botoșaniului, se arată în sursa citată.

Echipa ideală a etapei a 26-a:

PORTAR

Eduard Pap (ASA / 22 de ani / 5 jocuri) - Graţie evoluţiei entuziasmante de pe "Arena Naţională" a prins pentru a doua rundă la rând echipa etapei. A avut cinci intervenţii decisive prin care a salvat un punct pentru ardeleni.

FUNDAŞI

Claudiu Belu-Iordache (Astra / 23 de ani / două jocuri pentru Astra) - Titularizat pentru a doua oară în 2017, i-a răsplătit încrederea antrenorului cu un gol frumos marcat din afara careului. Este un fundaş cu un mare potenţial de creştere.

Ionuț Larie (CFR Cluj / 30 de ani / 26 jocuri) - Victoria contra Viitorului i se datorează și lui pentru siguranța dată apărării clujene. Este, fără îndoială, liderul defensivei vișiniilor. Pentru a șasea oară în echipa etapei.

Alexandru Albu (Concordia / 23 de ani / 22 jocuri) - A marcat primul gol în Liga 1 Orange, reuşita sa aducându-le ilfovenilor un punct în clasament. Creşte în evoluţii de la meci la meci, devenind titular incontestabil în echipa lui Dan Alexa.

Alexandru Ţigănaşu (CSM Poli Iaşi / 26 de ani / 24 jocuri) - A câştigat majoritatea duelurilor din banda stângă. În plus, a fost activ şi în ofensivă, unde a urcat în ajutorul colegilor. A fost inclus pentru a doua oară în echipa etapei.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 31 de ani / 4 jocuri) - Și-a dovedit încă o dată instinctul de killer și a adus trei puncte extrem de importante pentru CFR Cluj. Se apropie de forma arătată în perioada precedentă petrecută în tricoul ardelenilor.

Marius Croitoru (ACS Poli / 36 de ani / 23 jocuri) - Nu-și arată vârsta. Demonstrează de la meci la meci că experiența sa o poate ajuta pe ACS Poli să reușească minuni în acest sezon. În ultimul joc, a pasat pentru golul egalizator. De urmărit și în play-out.

Nicuşor Bancu (CS U Craiova / 24 de ani / 25 jocuri) - A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale oltenilor din ediţia curentă. Este un jucător cu o tehnică foarte bună, capabil să limpezească jocul echipei în momentele dificile.

Claudiu Bumba (Dinamo / 23 de ani / 4 jocuri) - Integralist în partida cu Pandurii, mijlocașul dinamovist pare a fi renăscut odată cu prezența lui Cosmin contra pe banca tehnică. De urmărit.

ATACANŢI

Adam Nemec (Dinamo / 31 de ani / 18 jocuri) - Cu un gol şi o pasă decisivă, vârful "alb-roşilor" a contribuit decisiv la victoria bucureştenilor, succes prin care au făcut pasul în play-off. A ajuns la opt reuşite în 18 jocuri.

Constantin Budescu (Astra / 28 de jocuri / 19 jocuri) - A strălucit din nou, cu un gol și o pasă decisivă, iar evoluția sa a urcat-o pe Astra pe podium. Este fotbalistul începutului de an în Liga 1 Orange.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Şumudică (Astra / 46 de ani) - A reuşit scorul etapei, succesul din ultima rundă fiind al optulea la rând, ceea ce reprezintă record de victorii all-time pe prima scenă pentru Astra. Un antrenor care simte perfect jocul.

Comenteaza