Doi jucători străini ai echipei Gloria Bistriţa sunt obligaţi să părăsească România

Doi jucători străini ai echipei Gloria Bistriţa sunt obligaţi să părăsească România
Doi jucători ai echipei Gloria Bistriţa, brazilianul Dos Santos Moraes şi argentinianul Walter Cubilla, au fost amendaţi şi obligaţi să părăsească România în 15 zile, întrucât le-a expirat perioada legală de şedere.

Potrivit unui comunicat al Biroului pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud, în urma unui control făcut miercuri în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, au fost depistaţi doi cetăţeni străini, respectiv un cetăţean brazilian şi un cetăţean argentinian, care au intrat în ţară în baza convenţiilor internaţionale.

Potrivit sursei citate, cei doi aveau drept de şedere de trei luni în decurs de 6 luni de la data primei intrări în ţară, iar la expirarea perioadei legale de şedere, aceştia nu au părăsit România.

"Ca urmare a celor constatate, pe numele celor doi cetăţeni străini au fost emise decizii de returnare, prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, au fost sancţionati contravenţional cu amendă, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002", se arată în comunicat.

Contactat telefonic, comisar şef Alexandru Vlaşin, şeful Biroului pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud, a confirmat că este vorba de doi jucători ai echipei Gloria Bistriţa, argentinianul C.S.W. (Cubilla Walter Silvestre) şi brazilianul D.S.M. (Dos Santos Moraes).

 

Comenteaza