Doliu în fotbal! A murit antrenorul Gheorghe Mulțescu

Doliu în fotbal! A murit antrenorul Gheorghe Mulțescu

Gheorghe Mulţescu s-a stins din viață duminică. Fostul antrenor și fotbalist era internat de săptămâna trecută într-un spital din Capitală.

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a murit, duminică, la vârsta de 72 de ani, a anunţat clubul Universitatea Craiova. Fostul mare antrenor era internat de săptămâna trecută la Spitalul Clinic de Urgenţă din cauza unei pneumonii.

Ca jucător, Gigi Mulţescu a debutat la Steaua în 1963. A jucat jucat și la Jiul, Dinamo, CSM Suceava, Rocar şi UTA, iar de pe banca tehnică a antrenat echipe ca Dinamo, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, Gaziantepspor, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti, Jiul Petroşani, FC Braşov, FC Vaslui, Kahramanmaraşspor, Universitatea Cluj, Progresul Bucureşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Al Taawon, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaş, Al Ettifaq, FC Voluntari, Universitatea Craiova.

A câştigat trei titluri de campion al României cu Dinamo şi trei Cupe ale României, una cu Jiul Petroşani şi două cu Dinamo, toate ca jucător.

"Studenții" de la U Cluj și-au luat rămas bun de la Gheorghe Mulțescu, care le-a fost antrenor timp de un an:

"Astăzi ne luăm rămas bun de la Gheorghe Mulțescu, cel care a antrenat Universitatea Cluj în sezonul 2007-2008. El începea mandatul cu un succes răsunător cu 2-1 pe „Ion Moina” împotriva Stelei. Jovanovic din foarfecă și Goga marcau atunci pentru „studenți”

Drum lin spre cer, Gheorghe Mulțescu!" - a transmis FC Universitatea Cluj.

Comenteaza