Foto Doliu la CFR Cluj: "Colegul nostru s-a stins din viață"

Doliu la CFR Cluj: "Colegul nostru s-a stins din viață"
CFR Cluj

Clubul CFR Cluj a transmis un mesaj de condoleanţe pe pagina oficială de Facebook. Anunţul tulburător de acum trei săptămâni făcea un apel la donarea de sânge. 

"Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Ioan Szabo, colegul nostru care s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani.

Indiferent de moment, în toți anii petrecuți în familia noastră, seriozitatea și profesionalismul au stat mereu la baza activității sale. Drum lin către stele, nea Miki! Condoleanțe familiei îndurerate!", a transmis vicecampioana. 

Doliu la CFR Cluj: "Colegul nostru s-a stins din viață"

În urmă cu trei săptămâni, echipa patronată de Nelu Varga anunța că Szabo Ioan este internat la spital și că are nevoie urgentă de sânge. 

„Alături de colegul nostru, Szabo Ioan. Suntem și vom rămâne mereu o familie unită atât în clipele bune, cât și în cele de încercare! În aceste momente, colegul nostru, Szabo Ioan, este internat la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca și are nevoie urgentă de sânge!

Indiferent de grupa voastră sanguină, puteți dona la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, din strada Nicolae Bălcescu, nr. 18, de luni până vineri, între orele 07:30-13:30, menționând că donați pentru SZABO IOAN!

Doliu la CFR Cluj: "Colegul nostru s-a stins din viață"În astfel de situații, ne-am bucurat mereu de receptivitatea și de mobilizarea voastră necondiționată! Împreună îi vom fi alături și colegului nostru. Multă sănătate, Ioan!”, scria CFR Cluj, echipa patronată de Neluțu Varga, în urmă cu trei săptămâni.

Comenteaza