Dorin Pintea, înainte de partida cu Timişoara: “Trebuie să legăm cinci-şase victorii”

Dorin Pintea, înainte de partida cu Timişoara: “Trebuie să legăm cinci-şase victorii”
„U” BT Mobitelco va juca azi cu BC Timişoara, într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 9-a din Liga Naţională de Baschet Masculin. Veniţi după o înfrângere surprinzătoare suferită pe terenul Piteştiului, urmată rapid de o victorie normală contra „codaşei” Farul, clujenii sunt obligaţi să învingă maine pentru a se menţine în prima parte a clasamentului. Antrenorul Dorin Pintea (foto) spune că echipa trebuie să ajungă la nivelul de a lega câte cinci-şase victorii.

Criticaţi de către preşedintele Mircea Cristescu pentru atitudinea din meciul de la Piteşti, baschetbaliştii lui „U" se apără şi susţin că au învăţat din lecţia predată de argeşeni. Darius Hargrove, unul dintre cei mai importanţi jucători sosiţi în vară la Cluj, crede că lucrurile vor intra pe culoar bun dacă echipa se va impune azi, contra Timişoarei. „Va fi un meci foarte disputat, am muncit toată săptămâna, sperăm să facem un joc cât mai bun şi să câştigăm. Meciul de la Piteşti nu îl iau neaparat ca pe o înfrângere, ci mai degrabă ca pe o lecţie. Suntem prea devreme în sezon pentru a trage concluzii, trebuie să ne ridicăm şi să mergem mai departe", a spus extrema care a jucat timp de patru sezoane pentru CSU Ploieşti.

Antrenorul Dorin Pintea se aşteaptă la o replică solidă din partea timişorenilor, clasaţi abia pe locul şapte, cu patru înfrângeri în cele opt meciuri jucate până acum. „Sunt convins că şi Timişoara, la fel ca şi Piteştiul, va da totul pentru a câştiga acest meci. Cu siguranţă, Timişoara îşi doreşte să întrerupă şirul înfrângerilor, aşa că ne va aştepta un meci foarte greu. Au jucători buni, care ştiu să joace agresiv în apărare. Noi trebuie să fim conştienţi de drumul greu pe care-l avem, să muncim zi de zi şi să reuşim să legăm serii de cinci-şase victorii, nu de două trei", a spus Pintea.

Partida dintre „U" BT Mobitelco şi BC Timişoara se va juca maine, de la ora 18:45, în Sala Sporturilor „Horia Demian", urmând să fie transmisă în direct de Digisport2.

 

Etichete
Comenteaza