Video Doru Popadiuc, primele impresii după sosirea la "U" Cluj: "Îmi place foarte mult proiectul de aici"

Doru Popadiuc, primele impresii după sosirea la "U" Cluj: "Îmi place foarte mult proiectul de aici"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul care a evoluat ultima dată pentru Chindia Târgoviște a vorbit despre argumentele care l-au convins să se alăture "studenților".

După o stagiune în care a marcat de 8 ori, însă formația sa a retrogradat, Doru Popadiuc s-a despărțit de dâmbovițeni și a semnat cu Universitatea Cluj. Jucătorul în vârstă de 28 de ani susține că a fost convins de proiectul propus de club, dar a fost impresionat și de atașamentul fanilor față de echipă.

"Am ales "U" Cluj pentru că îmi place foarte mult proiectul de aici. E o dezvoltare continuă, de câțiva ani s-a investit mult în imaginea clubului, am văzut suporterii foarte aproape de echipă și asta am simțit și când ma jucat cu Chindia la Cluj.

Oameni și orașul sunt foarte aproape de echipă și asta contează foarte mult. Acel meci a fost un factor important în decizia mea, am văzut ce a fost și la finala Cupei. În momentele grele, publicul poate face diferența", a spus mijlocașul.

Popadiuc a fost aproape de "U" Cluj și în trecut

Fostul internațional de tineret a dezvăluit și că a fost aproape să devină "student" cu acte în regulă și în perioada junioratului, însă atunci a ales să semneze cu Ceahlăul Piatra Neamț.

"Când eram în clasa a 8-a și am terminat junioratul, "U" Cluj m-a dorit. Am stat două săptămâni la Cluj, am dat probe, însă am preferat să merg la Ceahlăul pentru că era mai aproape de casă și asta îmi dădea liniște.

Tata mi-a și spus că într-un final am reușit să ajung la "U" Cluj. El și-a dorit atunci să vin la Cluj, însă mi-a respectat decizia", a dezvăluit Popadiuc.

Crescut de Ceahlăul Piatra Neamț, mijlocașul a mai trecut de-a lungul carierei pe la FCSB, FC Voluntari, Irtysh (Kazakhstan), Poli Iași și Chindia Târgoviște. Popadiuc a strâns 228 de prezențe în Superligă, reușind să marcheze de 23 de ori și să ofere 11 pase decisive.

În palmaresul său se regăsesc o Cupă și o Supercupă a României, cucerite alături de FC Voluntari, dar și o Cupă a Ligii câștigată cu FCSB.

Comenteaza