Două cazuri de COVID la CFR Cluj, depistate înaintea meciului cu Alkmaar

Două cazuri de COVID la CFR Cluj, depistate înaintea meciului cu Alkmaar

CFR Cluj a pierdut meciul din deplasare cu AZ Alkmaar, scor 0-2, în runda a patra din grupa D a Conference League. Înaintea partidei au fost testaţi pozitiv la COVID-19 doi jucători.  

Dan Petrescu a primit vestea proastă înaintea meciului din Conference League: doi jucători au fost testați pozitiv la COVID-19.

Este vorba despre Billel Omrani și Mike Cestor care sunt infectați cu noul coronavirus, potrivit sport.ro. Omrani a fost autorul golului victoriei pentru CFR Cluj în meciul cu FC Voluntari, din etapa a 14-a a Ligii 1. Atacantul francez avea oricum și o problemă medicală după accidentarea din meciul cu Voluntari și n-ar fi jucat cu AZ Alkmaar.

Cestor n-a mai jucat pentru CFR Cluj din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din 25 octombrie, în etapa a 13-a din Liga 1.

Conducerea clubului CFR Cluj a dezvăluit că nu toți jucătorii sunt vaccinați împotriva noului coronavirus. “Sper să nu vină și la Cluj (n.r - cazurile de COVID-19), deși cred că toți vom fi afectați. Va fi greu, sperăm să avem jucători mereu valizi.

Nu sunt toți jucătorii vaccinați, asta e problema. Eu le spun mereu că e bine să fie vaccinați, dar așa cum știți și voi, nu poți să obligi pe nimeni. Eu sunt vaccinat, normal și sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze”, a declarat Dan Petrescu, în urmă cu o lună.

Comenteaza