Două echipaje Danny Ungur Racing pe podium

Două echipaje Danny Ungur Racing pe podium
Echipa Danny Ungur Racing a participat weekendul trecut la a doua etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă, desfășurată lângă localitatea Straja din județul Alba.

Alba Motor Challenge a propus anul acesta un traseu identic cu cel din anii trecuți, diferența fiind făcută de numărul mare de debutanți înscriși. În această categorie s-au aflat și doi reprezentanți ai echipei Danny Ungur Racing, Mihnea Mureșan și Cristian Melczer, care și-au făcut, astfel, debutul în automobilismul profesionist.

Mihnea a luat startul pe un Ford Fiesta ST Cup încadrat în clasa H1 și a reușit să mărească ritmul de la o trecere la alta, iar în final să ocupe treapta a doua a podiumului atât la clasă cât și în categoria rezervată debutanților. "Am avut parte de un weekend excelent la debutul meu în CNVC. În joia dinaintea concursului am făcut o sesiune de teste unde am luat primul contact cu mașina, dar pe recunoașterile și antrenamentele de la Straja am început sa prind din ce în ce mai multă încredere, exploatând limitele mașinii fârâ sâ forțez prea mult. Sunt foarte fericit de rezultatele obținute și prin urmare vreau să mulțumesc tuturor sponsorilor și partenerilor, dar în mod special echipei din care fac parte, Danny Ungur Racing", a declarat el.

Pentru Cristian Melczer debutul a fost un vis împlinit, acesta declarându-se foarte entuziast la sfârșitul weekend-ului competițional, weekend în care a reușit să obțină poziția secundă la clasa N1 concurând cu un Ford Fiesta. "Sunt foarte fericit pentru că am reușit să îmi îndeplinesc un vis din copilărie. Cel mai frumos moment al weekend-ului pentru mine a fost când, la coborârea pe probă, am vazut că am susținători pe margine care mă încurajează și se bucură pentru mine, iar cu această ocazie vreau să le mulțumesc din suflet. Sunt mândru că fac parte din această echipă, o echipă despre care vă pot spune că este ca și o familie", a afirmat la final.

Ambii piloți au beneficiat de logistica echipei noastre și chiar mai mult decât atât, prezența lui Danny Ungur alături de ei, la antrenamente și recunoașteri, le-a sporit încrederea și le-a îmbogățit cunoștințele. Danny s-a declarat foarte optimist după acest weekend: "Am avut parte de un weekend excelent la Straja unde băieții au evoluat foarte bine, au recepționat și aplicat foarte inteligent tehnicile din pregătirea noastră, dar și sfaturile colegilor noștri de echipă, după cum am putut observa în cele două manșe de concurs. Sunt foarte mulțumit pentru rezultatele obținute care ne demonstrează că proiectul de rallycoaching conceput de noi este un succes. Sunt sigur că pe viitor vom continua în aceeași notă de profesionalism ceea ce conduce la performanță".

Comenteaza