Două înfrângeri şi o victorie pentru "U" BT, la Târgu-Mureş

Două înfrângeri şi o victorie pentru
Echipa de baschet masculin "U" Banca Transilvania a înregistrat o victorie şi două înfrângeri la Cupa Mureşul.

Baschetbaliştii clujeni s-au impus categoric în prima partida contra celor de la BC Mureş II,  cu 111-58. Cei mai buni marcatori ai “studenţilor” au fost Michael Southall, cu 20 de puncte şi 13 recuperări, respectiv Cătălin Baciu, cu 19 puncte şi 10 recuperări.

În cea de a doua partidă a turneului, cei de la “U” BT Cluj – Napoca au pierdut în ultima secundă contra gazdelor de la BC Mureş, 77-76. De la “şepcile roşii” s-au remarcat Hargrove, cu 14 puncte şi două recuperări, şi Mandache cu 13 puncte.

Ultimul meci a fost şi cel mai slab. Elevii lui Dorin Pintea au fost învinşi la o diferenţă de 11 puncte de Energia Târgu – Jiu, 80-69. Cei mai eficienţi jucători ai clujenilor au fost Barnette, cu 18 puncte, şi Lalovic cu 15 puncte.

"Am avut parte la acest turneu de două duşuri reci, în partidele cu BC Mureş şi Energia. În aceste două meciuri, am jucat cu adevărat o singură repriză, în rest am fost apatici, atât în apărare, cât şi în atac. Evident că nu ne-am putut impune în acest mod. Mai avem mult de lucru, sperăm că va fi bine la începutul competiţiilor. Urmează trei zile de antrenamente la Cluj, după care vom pleca în Grecia pentru turneul de la Patras, care va fi ultima repetiţie înainte de debut", a spus la finalul turneului, Dorin Pintea, antrenorul echipei “U” BT Cluj Napoca, pentru site-ul oficial al clubului.

În Grecia, "U" BT va disputa trei meciuri tari, cu PAOK Salonic, formaţie înscrisă în EuroCup, în 19 septembrie, Apollon Patras, o zi mai târziu, şi Koroivos, în 21 septembrie. În 27 septembrie, clujenii vor avea primul meci oficial al sezonului, în Cupa României, cu BC Timişoara. Campionatul va începe în 4 octombrie cu un meci de foc la Cluj, "U" BT - CSU Ploieşti.

Comenteaza