Două transferuri noi la vicecampioanele de la "U" Jolidon. Cine a participat la reunirea lotului

Două transferuri noi la vicecampioanele de la
Cele două transferuri noi ale vicecampioanei României la handbal feminin "U" Jolidon au efectuat azi vizita medicală alături de noile lor colege. Trei handbaliste au lipsit de la reunire.

Alexandra Lup şi Abigail Vălean sunt noile transferiuri ale clubului şi vin, ambele, de la LPS Bistriţa. Prima dintre acestea a fost desemnată cel mai bun centru la turneul final de junioare I din acest an şi a semnat un contract pentru cinci ani cu "U" Jolidon. Vălean joacă pe postul de extremă.

La vizita medicală de azi s-au prezentat Mihaela Ani Senocico, Mihaela Tivadar, Clara Vădinanu, Florina Chintoan, Magdalena Paraschiv, Andreea Tetean, Raluca Mihai, NIcoleta Dinca, Adela Bliga, Oana Bondar, Ana Măzăreanu, Alina Tucas şi cele două transferuri noi.

Au lipsit, în schimb, Irina Ivan şi Ştefania Florea, care se află la campionatul mondial de tineret din Cehia, iar Cristina Laslo este angrenată în campionatul european Open din Suedia, în reprezentativa de junioare a României, informează site-ul CS Universitatea.

Etichete
Comenteaza