Dragomir:M-am simţit jignit de comportamentul ziariştilor la DNA. "M-au călcat, mi-au rupt pantalonii"

Dragomir:M-am simţit jignit de comportamentul ziariştilor la DNA.
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a explicat astăzi că s-a simţit jignit de comportamentul ziariştilor prezenţi în faţa sediului DNA, precizând că la ieşire aceştia l-au călcat pe picioare, l-au lovit în spate cu camerele şi i-au rupt pantalonii în încercarea de a obţine o declaraţie.

 

Prezent dimineaţă la sediul DNA, pentru a i se prezenta învinuitile în dosarul excluderii Universităţii Craiova, oficialul LPF a mers, la prânz, la noul restaurant pe care îl va deschide în zilele următoare în centrul Bucureştiului, unde a supravegheat stadiul lucrărilor de modernizare.

"Am avut o altercaţie cu o parte a presei... pentru că m-au călcat pe picioare, mi-au rupt o pereche de pantaloni şi mi-au stricat şi o pereche de pantofi. Mă doare o unghie de la degetul mare... unul brunet cu chelie m-a călcat pe bombeu, îmi venea să îi trag una că nu mă mai puteam stăpâni. M-au lovit şi în spate cu camera de mă doare gâtul şi acum. Nu se poate aşa ceva, să-mi rupă pantalonii, pe onoarea mea, am fost şi mi-am schimbat blugii. Cred că a avut un cui, un plachiu. M-am simţit jignit de comportamentul lor. Trebuie să ne comportăm civilizat totuşi. Le-am spus să se alinieze ca să pot să trec şi să pot să le vorbesc, dar nu i-am jignit", a spus Dragomir.

Preşedintele LPF s-a enervat, joi, pe jurnaliştii care l-au întrebat, după ieşirea de la DNA, în legătură cu calitatea sa în dosarul excluderii Universităţii Craiova, el jignindu-i şi ţipând la aceştia. Schimbul dur de replici a pornit de la întrebarea unuia dintre jurnalişti legată de calitatea sa în acest dosar. În acel moment, preşedintele LPF a început să ţipe şi să jignească jurnaliştii acuzând că aceştia i-ar încălca spaţiul privat şi că i-ar fi "dat pumni pe la spate în mulţime". "Băi! Sunt învinuit, băi, nebunilor, nu bă, pentru că sunt prea sexi, voi nu vedeţi cât sunt de frumos. Fir-aţi ai dracului să vă ia. Băi, nebunule, pune mâna şi învaţă dacă... Pune, bă, mâna şi citeşte ce înseamnă învinuit şi ce înseamnă inculpat... Voi mă jigniţi pe mine, ce căutaţi după mine? Voi vreţi sânge? De ce nu mă lăsaţi să plec? Cine sunteţi voi să faceţi abuzurile astea? Păi ce, bă, voi mă câlcaţi pe bombeuri, păi cine sunteţi voi să faceţi abuzurile astea... Păi ce căutaţi bă peste mine, mă călcaţi, uite ce mi-aţi făcut pe pantofi, pe pantaloni...", s-a adresat Dragomir jurnaliştilor.

Oficialul LPF a fost prezent la DNA în dosarul excluderii Universităţii Craiova. Alături de el sunt învinuiţi 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF precum şi preşedintele FRF, Mircea Sandu. Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru şi riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi 15 ani de închisoare.

 

Comenteaza