Dragoș Militaru, dezamăgit după eșecul cu Steaua: "Poate meritam și noi să dăm măcar un gol"

Dragoș Militaru, dezamăgit după eșecul cu Steaua: "Poate meritam și noi să dăm măcar un gol"
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Unirea Dej a pierdut pe terenul liderului din Liga a 2-a, scor 3-0, în primul meci din play-off.

La fel ca în sezonul regulat, formația din județul Cluj a fost învinsă în Ghencea. La finalul partidei, antrenorul Dragoș Militaru s-a declarat dezamăgit de rezultat și a încercat să găsească explicații pentru eșecul suferit de elevii săi.

"La fel ca în sezonul regular, nu reușim să înscriem. E al doilea meci din tot anul în care nu reușim să înscriem (n.r. – celălalt a fost tot cu CSA Steaua, scor 0-2, în noiembrie 2022). Scorul nu știu dacă e neapărat cel mai corect, poate meritam și noi să dăm măcar un gol.

Am avut acea bară și câteva situații imediat după 2-0, dar, până la urmă, tot înfrângere era și tot fără niciun punct plecăm acasă. Erorile sunt mari, pentru că suntem puțini și, după ce că suntem puțini, avem și absenți. Dar improvizăm la fiecare meci, nu știu dacă am avut două, trei meciuri la rând cu aceeași linie de apărare.

Schimbăm sisteme, schimbăm jucătorii de pe o poziție pe alta, pentru că suntem foarte, foarte puțini și nu avem alte soluții și încercăm să facem tot ce putem noi mai bine din lotul pe care îl avem la dispoziție.

Sunt încă 27 de puncte puse în joc. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla până la final. Jucătorii sunt obligați să muncească și să se pregătească foarte bine și să joace foarte bine la fiecare meci, ca să aibă șansă de a merge spre Liga 1 sau și la loturile naționale", a spus antrenorul, potrivit unireadej.ro.

În cea de-a doua rundă a play-off-ului, formația din județul Cluj va întâlni Dinamo, pe teren propriu.

Comenteaza