„Dublă" pentru Dedu şi victorie pentru „U" în primul „amical" din Poiana Braşov

„Dublă
Universitatea Cluj a câştigat cu scorul de 3-1 partida de pregătire disputată sâmbătă în compania nou-promovatei în liga secundă, Unirea Tărlungeni.

Cătălin Dedu, fără nici un gol oficial de trei ani, a reuşit să marcheze ieri de două ori, în timp ce Marius Ene şi-a trecut în cont prima reuşită în tricoul „alb-negru."

După cinci zile de pregătire în stagiul de la Poiana Braşov, sâmbătă „studenţii" au jucat şi un meci amical. Adversara echipei lui Ionel Ganea a fost Unirea Tărlungeni, o formaţie care a promovat în acest sezon în Liga a II-a şi care e antrenată de fostul jucător al CFR Cluj, Laszlo Balint. Braşovenii n-au făcut faţă, însă, echipei „Şepcilor roşii", iar Universitatea s-a impus fără probleme cu scorul de 3-1. Golurile echipei lui Ganea au fost înscrise de Cătălin Dedu, autor al unei duble, şi Marius Ene. Pentru gruparea clujeană au evoluat atât Emil Rilke, cât şi Jochem Jansen, cei doi jucători de bandă dreaptă aflaţi în probe de joc.

„Studenţii" vor juca marţi un nou meci de pregătire, în compania Coronei Braşov, urmând ca la finalul săptămânii să mai aibă parte de un test, de data asta la Cluj, însă adversarul nu a fost încă stabilit.

Etichete
Comenteaza