Duel la vârful clasamentului. "U" Cluj întâlnește astăzi Oțelul Galați

Duel la vârful clasamentului. "U" Cluj întâlnește astăzi Oțelul Galați
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două echipe ocupă prima, respectiv a treia poziție în ierarhia Superligii.

După pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale și după două etape jucate în deplasare, Universitatea Cluj se întoarce acasă pentru duelul cu Oțelul Galați, o formație ce le-a pus probleme serioase "studenților" în ultima vreme.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 35 de ori, de 13 ori s-au impus ardelenii, de 14 ori au câştigat moldovenii, iar alte opt partide s-au terminat la egalitate. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În ceea ce privește cele 17 jocuri în care "studenții" au avut statut de gazdă, victoria le-a revenit de 11 ori, 4 partide s-au încheiat cu remize, iar gălățenii au câștigat de două ori.

Partida va consemna şi un duel de gală între doi foşti colegi din Generaţia de Aur, Ioan Ovidiu Sabău şi Dorinel Munteanu. Din postura de antrenori cei doi s-au mai întâlnit în toate competiţiile de 14 ori, cel dintâi a câștigat 3 partide, cel de-al doilea s-a impus de 6 ori, iar 5 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Jocul dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați e programat astăzi, de la 21:00. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!

Comenteaza