Duel cu una dintre contracandidatele la play-off. CFR joacă pe terenul Craiovei

Duel cu una dintre contracandidatele la play-off. CFR joacă pe terenul Craiovei
CFR Cluj va evolua vineri, 9 decembrie, de la ora 20:30, pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova, în runda cu numărul 20 din sezonul regulat al Ligii 1.

"Ne așteaptă un meci foarte dificil. Craiova are jucători buni și tehnici. Din păcate, nu ne vom putea baza pe Sorsa, Nascimento și Nouvier. Cu toate astea, sper ca cei care vor intra să joace la fel de bine. Va fi un duel între două echipe bune ale campionatului. Atât noi, cât și Craiova, am demonstrat că merităm să fim în primele șase.

Suntem în grafic, dar nu ne gândim încă la vacanță. Mai avem alte două jocuri de disputat după cel de mâine și trebuie să rămânem concentrați. Vom face tot ce putem pentru a rămâne în zona play-off-ului", a declarat antrenorul echipei din Gruia, Vasile Miriuță.

CFR ocupă locul 5, cu 30 puncte și un golaveraj de 32-16. În ultimul joc, "feroviarii" au remizat, 2-2, cu "lanterna roșie" ACS Poli Timișoara. Fosta campioană a reușit un maximum de puncte în primele trei deplasări din retur, reușind să învingă Chiajna (2-1), Dinamo (2-0) și Astra Giurgiu (2-1). CFR Cluj se află, de altfel, pe locul secund în clasamentul partidelor jucate pe teren străin în acest sezon, cu 17 puncte, 5 victorii, 2 egaluri și doar două înfrângeri.

"Contează mai puțin faptul că am avut o prestație mai bună în deplasare. Orice meci și orice punct câștigat sunt importante pentru a ne menține în play-off, indiferent că le obținem acasă sau pe teren străin", a spus goalkeeperul clujenilor, Cosmin Vâtcă.

"Avem o partidă destul de importantă, iar din punctul meu de vedere suntem într-o formă foarte bună și trebuie să profităm de moment. Eu sper să obținem un rezultat pe măsura așteptărilor", a afirmat mijlocașul Alexandru Chiriță.

CS Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 33 puncte și un golaveraj de 25-20. Etapa trecută, gruparea din Bănie a cedat cu 0-2 în deplasarea cu Viitorul. Trupa lui Gigi Mulțescu nu se va putea baza pe atacantul Rambe, acest fiind eliminat pe finalul partidei cu formația constănțeană.

Partida dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova se va disputa vineri seara, de la ora 20:30, pe stadionul Extensiv din Craiova. Meciul va putea fi urmărit și la televizor, pe Dolce, Look sau Digisport. Cu o victorie în fața oltenilor, echipa din Gruia va ajunge pe locul 4. În tur, cele două formații au încheiat partida la scor alb.

Comenteaza