Duel dificil pentru "U" Mobitelco la Târgu Mureş. "Sunt mai buni decât anul trecut"

Duel dificil pentru
Echipa de baschet masculin va juca astăzi în deplasare cu BC Mureş , partidă contând pentru etapa a 11-a a Ligii Naţionale.

"Studenţii" şi-au făcut temele înaintea meciului şi cred că au găsit antidotul pentru a răpune formaţia din Târgu Mureş.

"E o echipă cu care noi ne luptăm diurect pentru un loc cât mai bun în clasament, e finalista de anul trecut, au făcut câteva schimbări în lotul de jucători. Au un mic avantaj faţă de noi pentru că evoluează pe teren propriu, dar ne-am pregătit bine şi mergem să câştigăm. Ar fi extraordinar să ne impunem în ultimele două meciuri din acest an, am intra în vacanţă cu un moral foarte bun şi am privi din alt unghi returul campionatului. Ei sunt mai puternici decât anul trecut, ca valoare individuală, asta cred eu", a spus Mihai Silvăşan, căpitanul Universităţii.

"E o formaţie foarte bună, au jucători experimentaţi şi foarte buni aruncători de la linia de trei puncte. Ar fi senzaţional pentru noi să învingem acum, iar apoi s-o batem şi pe Steaua", a completat antrenorul Dorin Pintea.

Meciul dintre BC Mureş şi "U" BT Mobitelco se va juca în această seară, de la ora 20:00, fiind transmis în direct pe DigiSport.

 

Comenteaza