Duel pentru menținerea primei poziții. "Șepcile roșii" se pregătesc de meciul cu Ardealul Cluj

Duel pentru menținerea primei poziții.
Universitatea are 19 puncte după primele opt etape. Etapa trecută, elevii lui "Papi" au surclasat cu 8-0 Viitorul Mihai Georgescu.

"U" Cluj va juca miercuri, 19 octombrie 2016, cu Ardealul Cluj, pe arena din Parcul Central, în runda cu numărul 9 din Liga a IV-a. În ultimul meci, elevii lui "Papi" s-au impus cu 8-0 în fața celor de la Viitorul Mihai Georgescu, pe arena CMC din cartierul Gruia.

Golurile "studenților" au fost înscrise de Brian Lemac (2 și 75), Tudor Oltean (21, autogol), Dorin Goga (44 și 89), Răzvan Moșuți (67), Iuliu Hațiegan (77) și Adrian Pintea (82).

Universitatea ocupă primul loc, cu 19 puncte și un golaveraj 43-4. "Alb-negrii" au cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat. Locul secund este ocupat de Olimpia Gherla, cu același punctaj, dar cu un golaveraj mai slab: 20-5.

Ardealul Cluj se află pe 10, cu 7 puncte și un golaveraj de 18-19. În partida precedentă, viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" a fost învinsă cu 1-3 de Vulturul Mintiu Gherlii. Duminică, trupa lui Marius Popescu s-a impus cu 5-0 în fața Unirii Iclod, într-o partidă de verificare dinaintea meciului cu Ardealul.

Golurile întâlnirii de la Iclod au fost marcate de Adrian Pintea (hat-trick), Horațiu Popa și Brian Lemac, informează pagina oficială de Facebook a clubului. Amicalul s-a desfășurat cu ocazia inaugurării bazei sportive din localitatea clujeană.

"U" Cluj - Ardealul Cluj se va disputa miercuri, pe Cluj Arena, de la ora 16:00.

Comenteaza