Dueluri senzaționale în sferturile Champions League. Cu cine au picat REAL și BARCELONA

Dueluri senzaționale în sferturile Champions League. Cu cine au picat REAL și BARCELONA
Astăzi s-au stabilit meciurile din sferturile Uefa Champions League. Campioana Europei, Real Madrid, și marea sa rivală, FC Barcelona, vor avea adversari de calibru în această fază.

"Galacticii" o vor înfrunta pe Bayern Munchen, prima manșă fiind programată pe 12 aprilie, în deplasare. Real a eliminat-o în optimi pe Napoli, cu scorul general de 6-2 (3-1 în tur), iar nemții au zdrobit-o pe Arsenal după două victorii trase la indigo: 5-1 acasă și tot atât în deplasare.

FC Barcelona va da piept cu campioana Italiei, Juventus, meciul tur urmând să se dispute pe 11 aprilie, la Torino. "Catalanii" au produs o surpriză uriașă în optimi, învingând PSG-ul cu 6-1 pe Camp Nou, după ce suferise un eșec usturător în tur, scor 0-4. De partea cealaltă, italienii au trimis-o acasă pe FC Porto, Juventus câștigând cu 2-0 în Portugalia și 1-0 în Peninsulă.

Borussia Dortmund a picat cu AS Monaco, iar primul meci se va disputa pe 11 aprilie, în Principat. Borussia a ajuns în această fază după 4-0 și 0-1 cu Benfica, în timp ce Monaco a trecut surprinzător de Manchester City, 3-1 în retur, după 3-5 în Anglia, diferența fiind făcută de cele trei goluri ale francezilor marcate în deplasare.

Leicester City va avea la rândul ei parte de un meci încins, campioana Angliei urmând să joace cu vicecampioana Europei, Atletico Madrid. Englezii s-au întâlnit în optimi cu o altă formație spaniolă, pe care au eliminat-o cu scorul general de 3-2 (1-2 în tur). Prima manșă se va desfășura pe 12 aprilie, la Madrid.

Programul sferturilor:

12 aprilie: Real Madrid - Bayern Munchen
18 aprilie: Bayern Munchen - Real Madrid

11 aprilie: Borussia Dortmund - AS Monaco
19 aprilie: AS Monaco - Borussia Dortmund

11 aprilie: Juventus - Barcelona
19 aprilie: Barcelona - Juventus

12 aprilie: Atletico Madrid - Leicester City
18 aprilie: Leicester City - Atletico Madrid

Comenteaza