Dulca, la al doilea descălecat pe banca lui ”U”: “Sunt un luptător, nu mi-e frică de nimic!”

Dulca, la al doilea descălecat pe banca lui ”U”: “Sunt un luptător, nu mi-e frică de nimic!”
După tratativele eşuate cu Adrian Falub, Anamaria Prodan l-a convins pe Cristi Dulca să preia postul de antrenor la Universitatea.

Cristian Dulca a semnat un contract pe un sezon cu "U" Cluj şi are ca obiectiv clasarea între primele 10 la finalul campionatului. Tehnicianul intenţionează să transfere încă doi sau trei jucători. Ieri, Dulca a asistat la sesiunea de pregătire de pe margine.

Duminică „studenţii" primesc vizita Gloriei Bistriţa, nou-promovată în Liga 1. Ieri dimineaţă Universitatea căuta încă antrenor după refuzul lui Adrian Falub de a prelua echipa şi s-a orientat repede, propunându-i lui Cristi Dulca un contract. Antrenorul care tocmai semnase un angajament cu echipa Şelimbăr, din Liga a III-a, a sosit la negocieri şi după câteva discuţii a acceptat provocarea. Dulca a şi povestit cum au decurs negocierile: „Nu a fost greu deloc, am fost sunat, am ajuns la discuţii, după care am acceptat. Nu am venit pentru bani, nu se pune problema de aşa ceva, eu am ales cu sufletul şi sunt foarte fericit că m-am întors la echipa mea de suflet. Am discutat doar cu Anamaria, nu cu altcineva, şi am acceptat pentru că e vorba de Universitatea Cluj", a explicat Dulca.

Antrenorul a asistat ieri la şedinţa de pregătire a echipei, antrenamentul fiind condus de Emil Ursu. Dulca s-a întreţinut câteva minute şi cu atacantul Claudiu Niculescu şi a povestit că se va mai consulta cu el în privinţa lotului. „Am vorbit cu Claudiu, voi mai vorbi, el face parte din lot. Nu pot să fac prea multe comentarii legate de echipă, pe câţiva dintre jucători îi cunosc destul de puţin, dar avem timp să le facem pe toate. Ne punem pe treabă, ne-am pus pe treabă deja. Nu sunt un om care să bată din gură prea mult, vreau să muncesc, de asta am şi revenit. Eu am încredere că vom rezista, că putem face treabă bună aici. Vom încerca în măsura posibilităţilor să mai aducem doi sau trei jucători", a adăugat Dulca.

În ciuda înfrângerii la scor cu Pandurii, antrenorul nu dezarmează şi consideră că debutul a fost un accident. „A fost un şoc pentru prima etapă, dar consider că a fost un accident. Eu nu mă dau la o parte, sunt un luptător, nu mă sperie nimic. Ne aşteaptă acum un meci cu Bistriţa şi trebuie neapărat să câştigăm. Am luptat toată viaţa mea , voi lupta şi acum", a conchis Dulca.

El nu se află la prima exprienţă ca antrenor pe banca lui "U", reuşind să promoveze cu formaţia „studenţilor" în Liga 1, în sezonul 2009-2010. La vremea respectivă Dulca nu deţinea Licenţa Pro de antrenor şi a părăsit echipa. „Ce a fost , a fost, nu mai contează acum trecutul. Într-un fel a fost normal să plec atunci"; a mai spus antrenorul.

Şedinţă cu echipa

Dulca a luat cina aseară cu toată echipa, la un restaurant din oraş şi le-a transmis jucătorilor ceea ce doreşte de la ei. "Discutăm, discut mereu cu fiecare în parte, vreau să înţeleagă ceea ce le cer şi sunt convins că o vor face", a fost mesajul său.

 

 

Etichete
Comenteaza