Dulca: "Toţi mă întreabă de Steaua". Ce spune despre Teja

Dulca:
Antrenorul clujean al lui Gaz Metan Mediaş, Cristi Dulca, este ultimul nume apărut pe lista campioanei Steaua.

Cristi Dulca a aflat de la jurnalişti că este în atenţia Stelei. "Mă sună toţi să mă întrebe, dar nimeni de acolo", s-a amuzat Dulca.

Tehnicianul este convins că nu va ajunge la Steaua în această vară. "Sunt simple speculaţii, cred eu. Singurul lucru care mă bucură este că se vorbeşte de mine, că lumea apreciază munca mea de la Mediaş", a spus Dulca.

Antrenorul clujean a debutat în Liga 1 în finalul sezonului 2008/2009, la FC Vaslui. Primul său meci a adus o victorie în faţa Rapidului, scor 1-0, iar apoi a continuat la echipa lui Adrian Porumboiu şi în sezonul 2009/2010.

Le-a mai antrenat pe Universitatea Cluj în 2009/2010 şi în 2012/2013, primul mandat fiind în Liga a II-a. A mai fost la Delta Tulcea, iar în acest sezon a salvat-o pe Gaz Metan de la retrogradare.

Ce antrenori sunt pe lista Stelei

Gică Hagi - patron Viitorul Constanţa

Dan Petrescu - liber de contract

Mihai Teja - antrenor "U" Cluj

Cristi Dulca - antrenor Gaz Metan Mediaş

 

Dulca despre Teja: A învăţat lângă antrenori mari

Cristi Dulca are toată admiraţia pentru Mihai Teja, cel care a reuşit să salveze Universitatea Cluj în campionatul încheiat săptămâna trecută. "L-am cunoscut la cursurile pentru licenţa Pro şi am o părere foarte bună despre el. Ne-am înţeles bine, este un tip preocupat de fotbal, care a învăţat meserie lângă antrenori mari, cu experienţă. Cea mai mare realizare a lui este că a salvat Universitatea de la retrogradare", a spus Dulca.

 

DECLARAŢIE

"Nu cred că aş trăda Rapidul dacă aş antrena Steaua. Când eşti antrenor, totul este diferit"

Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan Mediaş

Comenteaza