Video După eșecul de Iași, Emil Boc mizează pe victoria "studenților" cu UTA. Primarul i-a lăudat pe baschetbaliștii de la U-BT

După eșecul de Iași, Emil Boc mizează pe victoria "studenților" cu UTA. Primarul i-a lăudat pe baschetbaliștii de la U-BT
| Foto: ZIUA de Cluj

Edilul a vorbit despre rezultatele înregistrate de echipele de fotbal și baschet ale Universității Cluj în ultima săptămână.

Dezamăgit de înfrângerea suferită de elevii lui Ioan Ovidiu Sabău contra Politehnicii Iași, Emil Boc așteaptă un rezultat pozitiv pe terenul propriu împotriva celor de la UTA. Primarul e convins că fotbaliștii își vor reveni și vor obține victoria atât de mult dorită.

"Echipa noastră poate juca oriunde și poate câștiga oriunde. Nicio zi nu seamână cu cealaltă, meciul de la Iași nu seamănă cu cel cu UTA, după vreme rea vine și vreme bună.

Trei puncte sunt necesare. Dacă pierzi două meciuri te trezești în groapa cu lei. Trebuie să ne urmăm parcursul ascendent. Haide U! Să avem un rezultat bun, 1 solist la meciul cu UTA", a declarat Boc la ZIUA Live.

Primarul, încântat de performanța de la baschet

Emil Boc nu a putut trece cu vederea victoria extraordinară obținută de U-BT la Gran Canaria și așteaptă calificarea în sferturile de finală ale EuroCup.

"Ce victorie la Gran Canaria! Mai e un pas până la sferturi, meciul din Lituania e la îndemâna băieților. Sper că ne vor aduce bucuria pe care toți o așteptăm. Bravo lor! Brandul U aduce atât de multă bucurie în inimile clujenilor", a spus primarul.

Comenteaza