După eșecul din Derby de Cluj, CFR rămâne fără unul dintre cei mai importanți oameni. Când se face transferul lui Sava

După eșecul din Derby de Cluj, CFR rămâne fără unul dintre cei mai importanți oameni. Când se face transferul lui Sava
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul de tineret este din ce în ce mai aproape de revenirea în Italia, țara unde și-a petrecut cea mai mare parte a junioratului.

Învinși de marea rivală, Universitatea, în Derby-ul Clujului, scor 2-3, vicecampionii vor rămâne fără titularul incontestabil al postului de portar. Răzvan Sava este dorit de Udinese, iar oficialii CFR-ului și cei ai clubului din Serie A sunt aproape de un acord.

Potrivit Digisport, oferta italienilor pentru goalkeeper este de 2,5 milioane de euro, iar suma ar urma să crească la 3,5 milioane de euro dacă jucătorul va reuși anumite performanțe în tricoul celor de la Udinese.

CFR Cluj încearcă să obțină acordul formației din Serie A de a-l păstra pe Răzvan Sava pe durata preliminariilor UEFA Conference League pentru a putea găsi și o soluție de înlocuire a internaționalului de tineret.

Prima variantă pe lista șefilor din Gruia este un alt portar român, care evoluează în Italia. Este vorba despre Mihai Popa de la Torino, cu care ar fi început deja tratativele.

Comenteaza