După şirul plecărilor, CFR Cluj anunţă şi noile achiziţii. Cine va fi secundul lui Mandorlini

După şirul plecărilor, CFR Cluj anunţă şi noile achiziţii. Cine va fi secundul lui Mandorlini
| Foto: CFR Cluj Facebook

CFR Cluj s-a despărţit vara aceasta de mai mulţi jucători, dar şi de membri ai staff-ului tehnic. Acum clubul din Gruia anunţă sosirile. Cine este noul antrenor secund, care îl va ajuta pe Mandorlini.

Clubul din Gruia a anunţat cine va ocupa postul de antrenor secund al echipei, care se alătură staff-ului tehnic al lui Andrea Mandorlini. 

"Bun venit, Giuseppe Russo! Giuseppe Russo se alătură staff-ului tehnic condus de Andrea Mandorlini. Fost fotbalist la echipe ca Rimini, Crotone, Hellas Verona și Catania, Russo este noul antrenor secund al echipei noastre Pe această cale îi urăm bun venit în familia CFR!", a transmis CFR Cluj. 

CFR Cluj face şi curățenie de vară în această perioadă. Despărţirile de Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu, respectiv Adrian Gîdea, au fost anunţate deja.

Pe lângă aceştia şi veteranul Alin Minteuan, dar şi Cristian Moldovan, antrenorul cu portarii al clubului au fost puşi pe liber de patronii din Gruia. 

Comenteaza