După Varga și Petrescu, jucătorii campioanei acuză arbitrajul: "Ne rupem picioarele degeaba"

După Varga și Petrescu, jucătorii campioanei acuză arbitrajul: "Ne rupem picioarele degeaba"
| Foto: facebook.com/UCVOficial

La fel ca patronul și antrenorul formației din Gruia, Cristi Manea a criticat și el în termeni duri modul în care "feroviarii" au fost arbitrați.

După un nou joc în play-off pe care nu au reușit să îl câștige, campionii s-au revoltat la adresa arbitrajului. După Nelu Varga și Dan Petrescu, internaționalul român Cristi Manea s-a plâns și el de modul în care "feroviarii" sunt judecați de către "cavalerii fluierului".

"Degeaba am dat pasă de gol dacă primim gol din ofsaid. Este foarte frustrant pentru că nu e prima oară. Noi muncim, ne rupem picioarele degeaba toată săptămâna și vine o fază din asta. După părerea mea a fost ofsaid, la fel ca și în tur. Cu Rapid am avut gol valabil la Maglica.

Cu FCSB am avut penalty în colț la intrarea lui Tamm. Vă rog să vă uitați! Măcar să ni se spună să nu mai venim. Am avut și ghinion, o dăm în bară. Noi nu am fost niciodată favorizați, dar la deciziile acestea mici au fost toate împotriva noastră.

Noi vrem să câștigăm meciurile care au mai rămas. Nu mai avem încredere în nimic, dacă va fi la fel ca astăzi nu o să putem câștiga. Uitați-vă la meciuri că puteam avea acum cu 6 puncte mai mult", a spus Manea, potriviti Digisport.

În urma remizei cu CS U Craiova, scor 1-1, CFR Cluj rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 39 de puncte, 7 mai puțin decât liderul Farul Constanța, cu 3 etape înainte de finalul play-off-ului.

Comenteaza