Clujenii au câştigat primul turneu din Campionatul Național de Baseball

Clujenii au câştigat primul turneu din Campionatul Național de Baseball
| Foto: https://www.facebook.com/eaglescluj

Eagles Cluj s-a înființat anul trecut, dar a reușit să câştige primul turneu din Campionatul Național de Baseball, desfăşurat în weekendul trecut la Călărași.

Echipa de baseball Eagles Cluj a urcat pe primul loc al podiumului, deşi a luat fiinţă abia anul trecut. 

"După primul turneu de anul acesta, ne situăm pe primul loc pentru că băieții au arătat o dedicare excelentă la fiecare meci și au muncit din greu să obțină aceste rezultate.

Continuăm lupta pentru campionatul național! Acesta este doar un pas important pe care l-am făcut", au transmis cei de la Eagles Cluj. 

Istoria baseball-ului în România începe în anul 1990

Când pe fondul experienţei îndelungate a practicării oinei – sport naţional în România – erau create premise pentru introducerea acestui joc sportiv cu o largă răspândire în lume. Astfel, data de 4 februarie 1990 consfinţeşte momentul înfiinţării Federaţiei Române de Baseball.

În 1993, pe fondul dezvoltării acestei mișcări sportive, în cadrul nou înființatei federații se alătură și Softballul, iar denumirea devine completă, Federația Română de Baseball și Softball.
 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza