Echipa care a bătut liderul campionatului vine în Gruia / Suporter CFR Cluj: "La ce meciuri încântătoare faceţi, mai cereţi şi bani pe biletet?"

Echipa care a bătut liderul campionatului vine în Gruia / Suporter CFR Cluj: "La ce meciuri încântătoare faceţi, mai cereţi şi bani pe biletet?"
| Foto: CFR Cluj Facebook

CFR Cluj joacă în data de 5 octombrie cu singura echipă care a reuşit o victorie împotriva liderului actual al Superligii, Universitatea Cluj. 

"Mai sunt doar câteva zile până ne vedem din nou în Gruia! Vă așteptăm în număr cât mai mare să îi susținem pe băieții noștri în duelul cu Poli Iași de sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 19:00!", transmite gruparea din Gruia. Totodată CFR Cluj a anunţat că a pus biletele în vânzare pentru meciul cu Poli Iaşi, publicând preţul acestora şi orarul la casele de bilete de la stadion. 

În etapa precedentă Poli Iași a fost echipa care a pus capăt parcursului fără înfrângere al Universităţii Cluj, iar cu cele 3 puncte acumulate este la doar un punct distanţă în clasament faţă de CFR Cluj. Mai exact, înainte de meciul din etapa a 12-a de sâmbătă, din Gruia, CFR Cluj este pe locul 6 în clasamentul Superligii, cu 15 puncte acumulate, iar Politehnica Iaşi se află pe locul 7 în clasament cu 14 puncte.  

Amintim că în etapa precedentă suporterii CFR-işti au fost extrem de dezamăgiţi de înfrângerea cu UTA. După ce "feroviarii" primit trei goluri pe teren propriu în meciul cu UTA Arad, suporterii vicecampioanei au cerut demisii, cel vizitat în principal fiind antrenorul Dan Petrescu.

Reacţia suporterilor la anunţul punerii în vânzare a biletelor la meciul cu Poli Iaşi a fost una care arată cât de supăraţi sunt în continuare cei care aşteaptă şi victorii de la elevii lui Dan Petrescu:
- Prezent din nou! Sper că de data asta să nu mai plec la fel de dezamagit, avem nevoie de victorie, forța cfr!
- Întâlnim cea mai bună echipă slabă din Romania... trebe să merem să-i vedem.
- Cât stă Petrescu nu va merge bine CFR!
- Altă bătută!
- La ce meciuri încântătoare faceţi, mai cereţi bani şi pe bilete? 
- Să sperăm că va fi altfel cu Iași, cu UTA am rezistat până în minutul 80...
- Sper să nu ne bată și Iașiul! Hai CFR! Întotdeauna am inima cât un purice când jucați!
- Nu voi veni pe stadion până când jucătorii vor respecta culorile acestei echipe și leagă trei victorii convigătoare.
- Venim, dar acum chiar ne sunteți datori. Vânduţi!

CITEŞTE ŞI: Patronul CFR Cluj, ultim avertisment la echipă. Ioan Varga: „Poate pleca oricine, indiferent de nume”. Ce spune despre situația lui Dan Petrescu
CITEŞTE ŞI: Ce le-a transmis Dan Petrescu fanilor din Gruia care i-au cerut demisia

Comenteaza