Echipele clujene din Liga a III-a, la coada clasamentului, la finalul turului

Echipele clujene din Liga a III-a, la coada clasamentului, la finalul turului
Cele patru formaţii clujene care evoluează în Liga a III-a se află pe ultimele 3 locuri din clasamentul Seriei a 5-a. În ultima etapă din tur Arieşul Turda şi Unirea Jucu au fost învinse, Unirea Dej a câştigat, în timp ce Sănătatea Cluj a stat, întrucât FC Maramureş s-a retras din campionat.

Unirea Dej a reuşit să învingă cu 1-0 FCM Baia-Mare şi a acumulat 7 puncte, părăsind astfel ultimul loc al clasamentului Seriei a 5-a din Liga a 3-a de fotbal. Arieşul Turda a pierdut cu 0-2 meciul disputat acasă cu ocupanta locului2, Şoimii Pâncota şi devine ea astfel "lanterna roşie".

Unirea Jucu a fost învinsă la limită, cu 0-1, în deplasare, de CS Oşorhei şi se clasează pe poziţia a 8-a, cu 11 puncte. Sănătatea Cluj a stat în această etapă, întrucât FC Maramureş s-a retras. Cu 9 puncte "viruşii verzi" sunt pe poziţia a 9-a.

În urma acestor rezultate echipele clujene ocupă ultimele 4 locuri ale clasamentului: Unirea Jucu - 11 p, locul 8, Sănătatea Cluj - 9 p, locul 9, Unirea Dej - 7 p, locul 10 şi Arieşul Turda - 4 p, locul 11. 

Etichete
Comenteaza