Edi Iordănescu speră la un succes contra Bosniei: "Dacă vom avea mentalitatea corectă, vom avea șanse pentru un rezultat pozitiv"

Edi Iordănescu speră la un succes contra Bosniei: "Dacă vom avea mentalitatea corectă, vom avea șanse pentru un rezultat pozitiv"
| Foto: frf.ro

Selecționerul își dorește o evoluție și un rezultat bun în fața echipei care deja și-a adjudecat primul loc în grupa din UEFA Nations League.

Finalul unei campanii dezamăgitoare pentru "tricolori" în Liga Națiunilor pune față în față prima și ultima clasată din Grupa B3, respectiv Bosnia Herțegovina și România. Deși a obținut un singur succes pe banca echipei naționale, Edi Iordănescu e optimis înaintea ultimului meci din grupă.

"Îmi doresc că impresia lăsată să fie o altă imagine. Trebuie să plecăm de la asta, să transformăm această imagine în normalitate. Istoria și statistica au rolul lor, contează mai puțin când intri pe teren.

Trebuie să ai o mentalitate corectă și ce derivă de acolo. Dacă vom avea mentalitatea corectă, energia și inspirația de a alege bine, vom avea șanse pentru un rezultat pozitiv.

Dar așteptați-vă la un meci extrem de disputat și la un adversar care va veni mult mai determinat decât cum anticipează mulți, pentru că n-are nimic de pierdut, vine cu încredere și energie. Ne așteptăm la un joc mai mult decât disputat", a declarat selecționerul. 

Partida dintre România și Bosnia Herțegovina e programată luni, 26 septembrie, de la 21:45. 

Comenteaza