Şedinţa AGA, decisivă pentru viitorul lui “U”

Şedinţa AGA, decisivă pentru viitorul lui “U”
Într-o intervenţie telefonică la REALITATEA FM Cluj, în cadrul emisiunii “Fără fileu”, moderată de jurnalistul Alin Fornade, managerul Universităţii, Anamaria Prodan, a dezvăluit că va avea mână liberă la club abia după convocarea Adunării Generală a Acţionarilor (AGA), care va avea loc mâine.

"După 4 iulie, când sper să fiu numită preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA), voi putea să iau decizii. Sunt angajatul clubului, nu patronul său. Pe mine mă interesează în primul rând echipa, să fie totul perfect. Datoriile noastre (2,8 milioane de lei - n. red.) nu sunt mari. Comparativ cu alte echipe, stăm foarte bine, dar nici una dintre acestea nu are conturile blocate. Încerc să eşalonez datoriile, am fost din nou la finanţe (Direcţia Finanţelor Publice - n. red.) şi sunt optimistă. Lui Sebastian Cojocnean i-am explicat că nu îmi permit să îi suport salariul astronomic pe care l-a avut până acum. Alex Păcurar, chiar dacă a plecat în cantonament, mi-a dat mână liberă să îi negociez un contract în străinătate sau la o altă echipă din ţară. Sunt convinsă că se va rezolva şi problema chiriei la Cluj Arena. Pot aduce bani la club prin contracte de publicitate, mai sunt şi câţiva prieteni care probabil vor veni alături de mine. Sunt străini, dar au fost şocaţi când au văzut scandalurile din campionatul nostru", a declarat Anamaria Prodan.

Ea a adăugat că Universitatea riscă să dispară dacă nu va fi manageriată corespunzător şi a vorbit despre statutul lui Ioan Mărginean, omul de încredere al lui Florian Walter şi cel care figurează în acte drept acţionar majoritar. "Am spus clar că nu lucrez cu Mărginean, el este doar un garant. Echipa poate să moară, dar eu mă lupt să nu se ajungă aici", a încheiat managerul Universităţii.

 

Comenteaza