Efectele căldurii. Ciprian Deac, după meciul cu Dinamo: "Am slăbit 3 kilograme, am început cu 74 de kg și am ajuns la 71"

Efectele căldurii. Ciprian Deac, după meciul cu Dinamo: "Am slăbit 3 kilograme, am început cu 74 de kg și am ajuns la 71"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul celor de la CFR Cluj a vorbit despre condițiile în care s-a jucat partida din prima rundă a sezonului regulat al Superligii.

Deși România se află sub cod roșu de căldură, Liga Profesionistă de Fotbal a programat mai multe partide la ore nepotrivite. Așa s-a întâmplat și cu duelul dintre CFR Cluj și Dinamo, care s-a disputat în condiții inumane, după cum a povestit și Ciprian Deac.

"Ne așteptam la un meci greu, primul oficial din acest sezon. Se vede că nu este ritm, s-au făcut multe greșeli simple. E bine că am revenit de la 0-2 și mă bucur că această echipă a avut încredere. Am început meciul foarte slab, probabil și de la căldură, dar asta nu e o scuză.

A fost un ritm mult mai scăzut. Am slăbit 3 kilograme, am început cu 74 de kg și am ajuns la 71. Este foarte cald, pierzi foarte multă apă. E bine că am debutat cu dreptul. Adevărata față a tuturor echipelor se va vedea după 3-4 meciuri.

S-au făcut foarte multe schimbări. Unii dintre jucători sunt în urmă cu pregătirea. Era normal să fie Dan Petrescu supărat la pauză, dar spune multe faptul că am revenit de la 0-2", a spus Deac pentru Digisport.

Comenteaza