El Kaddouri, o "țeapă" precum Konoplyanka și Julio Baptista? Marocanul e din nou accidentat

El Kaddouri, o "țeapă" precum Konoplyanka și Julio Baptista? Marocanul e din nou accidentat
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani de la CFR Cluj acuză o nouă recidivă a problemelor musculare cu care s-a confruntat recent.

După o accidentare suferită înainte de meciul cu Dinamo, Omar El Kaddouri a revenit pe teren în prima etapă din play-off, însă va fi din nou indisponibil, anunțul fiind făcut chiar de antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu.

"El Kaddouri s-a accidentat din nou, cu aceeași problemă. Nu îmi explic. Îmi pare rău pentru el că nu reușește să aibă continuitate aici și să ne ajute. Sper să revină cât mai repede", a spus Mutu despre jucătorul său.

De la sosirea sa în Gruia, Omar El Kaddouri a strâns 6 prezențe (162 de minute) și a marcat un gol. CV-ul său, dar și seria accidentărilor îl plasează până acum în aceeași categorie cu Julio Baptista și Yevhen Konoplyanka.

Primul a ajuns la CFR Cluj în 2018 și a totalizat 42 de minute în 3 apariții, în timp ce ucraineanul a îmbrăcat tricoul vișiniu în prima parte a actualei stagiuni, timp de 54 de minute, adunate în 4 meciuri.

Așadar, Omar El Kaddouri pare să fie ultimul intrat pe lista "țepelor" luate de CFR Cluj cu jucători ce au jucat la nivel înalt la un moment dat, însă acum cariera lor e pe punctul de a se încheia.

Comenteaza