Emi Cățe speră încă la calificarea în play-off-ul EuroCup: "Șansele nu sunt pierdute definitiv"

Emi Cățe speră încă la calificarea în play-off-ul EuroCup: "Șansele nu sunt pierdute definitiv"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Baschetbalistul campioanei României e convins că U-BT Cluj poate reuși accederea în faza următoare a competiției.

"Studenții" au cedat pe propriul teren în fața celor de la BC Lietkabelis, scor 77-75, și și-au complicat misiunea în Grupa A. Cu toate acestea, Emi Cățe, cel care a fost aproape de un double-double, cu 9 puncte și 9 recuperări, crede încă în șansele de calificare ale echipei clujene.

"Am pierdut meciul pe sfârșit și o bună parte din joc am respectat planul nostru. Am făcut anumite erori, pe unele nu am putut să le controlăm, iar altele depind strict de noi. Am luptat până în ultima secundă, dar nu am reușit să câștigăm.

E frustrant pentru toată lumea, însă știm că mai sunt cinci meciuri și șansele nu sunt pierdute definitiv. Nimeni nu ne va da nimic pe gratis, trebuie să muncim și să luăm totul prin efort", a spus jucătorul.

U-BT Cluj-Napoca mai are de disputat 5 partide în Grupa A din EuroCup. "Studenții" vor primi vizita celor de la Bursaspor și Prometey și vor evolua în deplasara cu Germani Brescia, Joventut Badalona și ratiopharm Ulm.

În prezent, campioana României ocupă locul al nouălea în grupă, cu un record de 4-9 și trebuie să avanseze cel puțin o poziție pentru a obține calificarea în faza următoare.

În ceea ce îl privește pe Emi Cățe, internaționalul român a evoluat în toate cele 13 partide ale sezonului și a înregistat medii de 9.3 puncte și 5.0 recuperări pe meci.

Comenteaza