Foto Emil Boc a participat la Crosul Super Eroilor: "Faceți mișcare în fiecare zi! Este cea mai sigură și ieftină investiție în sănătate"

Emil Boc a participat la Crosul Super Eroilor: "Faceți mișcare în fiecare zi! Este cea mai sigură și ieftină investiție în sănătate"
Emil Boc a participat la Crosul Super Eroilor:
Emil Boc a participat la Crosul Super Eroilor:
Emil Boc a participat la Crosul Super Eroilor:

Printre cele peste 1500 de persoane care au participat, duminică dimineața, la Crosul Super Eroilor, o cursă caritabilă pentru inițiativa "Spitale Publice din Bani Privați", s-a aflat și primarul Emil Boc.

Startul competiței a fost dat pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival, evenimentul fiind dedicat alergătorilor care își doresc să facă mișcare, dar și să ajute, pentru că cea mai mare parte din taxele de înscriere merg către proiectul "Spitale Publice din Bani Privați", inițiativă care are ca scop aducerea spitalelor din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare și dotare cu aparatură modernă. 

Anul acesta continuă campania de strângeri de fonduri pentru Maternitatea Stanca din Cluj-Napoca, cu renovarea secției de Neonatologie, iar motto-ul evenimentului din cadrul Sports Festival este: ”Alergăm pentru Cluj!”.

Cei care au venit să alerge au avut de ales între cele trei categorii ale competiției: 10K OPEN feminin/masculin, 5K OPEN feminin/masculin și FAMILY 5 KM. 

Emil Boc a îmbrăcat tricoul competiției și a intrat în cursa de 5 kilometri alături de clujeni.

"Mesajul meu după acest cros este pentru toate vârstele: Faceți mișcare în fiecare zi! Este cea mai sigură și ieftină investiție în sănătate, o oră de mișcare și nu mergem la farmacie sau la doctor, deși trebuie să mergem și acolo, dar să mergem să facem mișcare. Sunt mai multe lucruri bune în spatele acestui eveniment: facem mișcare, susținem spitalele românești și avem o viață sănătoasă. Deci, dragi clujeni, haideți la mișcare!", a spus Emil Boc la finalul probei. 

 

Comenteaza