Video Emil Boc e optimist înaintea meciului dintre "U" Cluj și Farul Constanța: "Nu vom pierde astăzi"

Emil Boc e optimist înaintea meciului dintre "U" Cluj și Farul Constanța: "Nu vom pierde astăzi"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul crede în șansele "studenților" de a obține un rezultat pozitiv contra liderului din Superligă.

Prezent în tribune la cel mai recent joc de pe Cluj Arena, împotriva celor de la FC Botoșani, Emil Boc era convins că "U" Cluj va învinge atât trupa din Moldova, cât și în deplasarea de la Sibiu. Predicția s-a dovedit a fi reală, iar acum primarul a oferit un nou pronostic.

Emil Boc e optimist înaintea partidei cu Farul Constanța și, în ciuda formei bune a echipei de la malul mării și a poziției de lider în Superligă, edilul crede că elevii lui Ioan Ovidiu Sabău pot obține un rezultat pozitiv.

"Nu vom pierde astăzi. Săptămâna trecută am fost la stadion și am făcut semnul victoriei, care a însemnat că vom câștiga cu 2-0, dar și că vom câștiga următoarele două meciuri. E important că echipa a reușit să își mențină avantajul și cu Hermannstadt.

Au fost două victorii extrem de prețioase și am încredere că băieții lui Neluțu Sabău pot să nu piardă azi. Farul are prima șansă, e lider, merge bine. Dar cu resursele pe care le are, Sabău poate face față tăvălugului și putem să nu pierdem.

Am încredere în Radu Constantea, în management, în jucători. Vor avea parte de o susținere financiară care să le asigure stabilitatea. E foarte important ca un club să știe că are stabilitate financiară, că salariile se plătesc. La Cluj acest lucru se respectă", a declarat Boc la ZIUA Live.

Primarul se pregătește de Derby-ul Clujului

Edilul așteaptă cu interes întâlnirea dintre Universitatea și CFR. Boc își dorește un duel în care respectul și fair-play-ul să fie puse pe primul loc.

"E important să nu pierdem cu Farul. Pentru meciul cu CFR ne împărțim în două trupe, fiecare știe pe cine susține.

Când suntem în afară suntem toți pentru Cluj, ne bucurăm de succesele ambelor. CFR-ului îi urăm succes să câștige titlul. Îmi doresc că ei să aducă titlul la Cluj. Când jucăm între noi, avem respect și fair-play", a spus primarul.

Comenteaza