Emil Boc felicită echipele clujene din Superligă. Ce rezultate așteaptă în etapa următoare

Emil Boc felicită echipele clujene din Superligă. Ce rezultate așteaptă în etapa următoare
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul a lăudat reușitele celor de la Universitatea și CFR în runda precedentă din campionat.

Cele două rivale din oraș au câștigat cu același scor, 1-0, "studenții" reușind să se impună la Arad, în fața celor de la UTA, în timp ce "feroviarii" au trecut de Petrolul Ploiești, pe teren propriu.

Emil Boc s-a declarat încântat de rezultatele obținute de Universitatea și CFR și așteaptă noi victorii din partea celor două formații. Edilul speră ca trupa din Gruia să continue lupta la titlu și să obțină un nou trofeu, în timp ce "Șepcile roșii" să ajungă într-o situație stabilă în Superligă.

"Universitatea Cluj are meci greu, dar sper să poată duce mai departe extraordinara victorie de la Arad. A fost de vis, ne-au făcut o mare bucurie. Ne bucurăm de performanțele CFR-ului, sunt to clujeni de-ai noștri.

Sper să rămână în trena celor de la FCSB pentru că trebuie să revină acolo unde au fost. Universitatea trebuie să continue ascensciunea. Victoria de la Arad ne-a readus într-o logică normală.

Îi felicit pe Neluțu Sabău și pe Radu Constantea, dar și întreaga echipă pentru modul cum s-au comportat la Arad. Sunt convins că și cu Universitatea Craiova putem avea un rezultat bun", a spus primarul la un post de radio local.

Comenteaza