Video Emil Boc, încântat de calificarea în finala Cupei României: "Mulțumim băieților pentru bucuria pe care au adus-o orașului"

Emil Boc, încântat de calificarea în finala Cupei României: "Mulțumim băieților pentru bucuria pe care au adus-o orașului"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul nu și-a ascuns bucuria, după ce Universitatea Cluj a învins UTA cu 1-0 și a revenit în ultimul act al Cupei României.

Succesul "studenților" din semifinalele competiției a fost pe placul lui Emil Boc, iar edilul a ținut să le mulțumească celor implicați în club pentru performanța reușită. Primarul consideră că această calificare cinstește spiritul Universității Cluj, iar accederea în finală a adus bucurie întregului oraș.

"În 1965, la ultima Cupă a României câștigată nu eram născut, așa că le mulțumim băieților pentru bucuria pe care au adus-o orașului. Cinstesc Universitatea Cluj la revenirea pe prima scenă fotbalistică a țării.

Îi felicit din tot sufletul, îi mulțumim lui Neluțu Sabău pentru echilibrul, calmul și dedicarea pe care o are pentru culorile alb-negru, lui Radu Constantea și tuturor celor care într-o formă sau alta sprijină acest club, sponsori și, evident, galerie și suporteri.

La revenirea în prima ligă, această echipă minunată reușește o performanță uriașă. Să ajungi în finala Cupei nu e la îndemâna oricui. E o formă de respect pe care acești jucători îl aduc clubului atât de drag nouă.

Am vorbit cu Neluțu Sabău și Radu Constantea, le-am transmis încredere jucătorilor înainte de meci, iar după meci am discutat cu Neluțu Sabău și amândoi am fost de părere că obiectivul 0 rămâne menținerea în prima ligă, care devine tot mai ușor de atins.

Ne mai trebuie câteva puncte, victorii. Cu atât mai bine vine o performanță la care nu te așteptai, completează sărbătoarea revenirii Universității pe prima scenă a fotbalului românesc.

Clubul a avut o creștere sănătoasă, curată, o echipă fără complicații, cu stabilitate financiară la nivelul la care ne putem permite. Orașul își cinstește culorile alb-negru", a declarat Boc la ZIUA Live.

Primarul speră ca performanțele să atragă noi sponsori

În ultimii ani, Emil Boc a încercat constant să atragă investitori privați la Universitatea Cluj, susține că nu se va opri, iar reușitele din teren ale "studenților" i-ar putea înlesni misiunea.

"Mă voi bate pentru aceste culori pentru că mă bat pentru oraș, iar acest brand aparține orașului. Ca primar, am o datorie morală să fac tot ce îmi stă în putință să susțin această echipă.

În limitele și condițiile legii voi face apel la susținerea clubului, iar Primăria nu va sta deoparte. Sunt convins că acest fenomen va crește. Le mulțumesc încă o dată celor care au fost alături și la bine și mai ales la greu", a transmis edilul.

Comenteaza