Video Emil Boc laudă performanța echipei U Cluj și cere determinare totală în meciul cu Universitatea Craiova: "Dați totul pe teren"

Emil Boc laudă performanța echipei U Cluj și cere determinare totală în meciul cu Universitatea Craiova: "Dați totul pe teren"
| Foto: emil boc

Emil Boc a lăudat performanța echipei U Cluj din ultimii ani, în special după victoria de la Galați, și speră ca „Șepcile Roșii” să dea tot ce e mai bun pe teren în meciul decisiv cu Universitatea Craiova.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și-a exprimat entuziasmul și admirația pentru performanța echipei U Cluj.

„Toată admirația pentru minunații băieți de la U, care ne-au răzbunat la Galați. Îi felicit pentru prestația de excepție. Ne-am dus din nou într-un baraj pentru o cupă europeană. Bravo, U Cluj! Iată că în doi ani consecutivi am ajuns la poarta performanței. Am ajuns în finala Cupei României, iar acum în finala pentru a intra în Conference League,” a declarat Emil Boc la ZIUA LIVE.

Primarul a subliniat maturitatea echipei și contribuțiile semnificative ale antrenorilor și jucătorilor. De asemenea, edilul cere determinare totală în meciul cu Universitatea Craiova.

„Maturitatea acestei echipe arată performanța lui Radu Constantea și Neluțu Sabău, și a acestor minunați jucători care se dedică Clujului. Eu le spun un singur lucru: «Dragi fotbaliști, la Craiova vrem să vedem că dați totul pe teren. Rezultatul contează mai puțin după aceea, dar dacă voi ați dat totul pe teren, rezultatul nici nu mai contează pentru noi. Important este să vedem că tot ceea ce a ținut de voi, tot ceea ce puteți face, ați dat pe teren, și atunci Clujul întotdeauna vă va lăuda și vă va respecta»", a mai spus primarul Emil Boc.

Universitatea Cluj a reușit, duminică, 19 mai, o victorie impresionantă în fața Oțelului Galați, scor 2-0, în primul baraj pentru ultimul tichet de Conference League. În urma acestui rezultat, „Șepcile Roșii” s-au calificat în finala barajului pentru Conference League, unde vor înfrunta Universitatea Craiova.

Meciul dintre U Cluj și Universitatea Craiova se va disputa duminică, 26 mai, la Craiova și se anunță a fi unul tensionat și plin de emoții. Universitatea Cluj are șansa de a accede într-o competiție europeană, ceea ce ar reprezenta un moment istoric pentru club și pentru suporterii săi.

Comenteaza