Video Emil Boc, mesaj de susținere pentru noul antrenor al Universității Cluj: "Îi urez succes"

Emil Boc, mesaj de susținere pentru noul antrenor al Universității Cluj: "Îi urez succes"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul e încrezător că noul tehnician al "Șepcilor roșii" va duce mai departe munca începută în sezonul trecut de Ioan Ovidiu Sabău.

Universitatea Cluj are un nou antrenor, în persoana lui Toni Petrea, iar Emil Boc și-a exprimat acord față de decizia luată de conducerea clubului al momentul angajării noului tehnician. Mai mult, primarul susține că va avea o întâlnire cu Petrea pentru a-l asigura de întreaga sa susținere.

"Felicitări echipei manageriale care s-a mișcat repede. Nu l-am sunat încă pe Toni Petrea, trebuie să îl chem la o cafea, să îl asigur de susținerea orașului și să îi urez succes. Sunt convins că va lua acele decizii necesare din punct de vedere tehnic pentru a merge cu fruntea sus mai departe.

Clujul a demonstrat că poate și am încredere că va reuși. Avem un punct de plecare foarte bun, trebuie să construim și sunt convins că Universitatea Cluj își va continua parcursul pozitiv în prima ligă", a spus primarul la ZIUA Live.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza