Emil Boc, mulțumit de evoluția "studenților": "Echipa crește constant, sunt ingrediente pentru a construi"

Emil Boc, mulțumit de evoluția "studenților": "Echipa crește constant, sunt ingrediente pentru a construi"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Clubul clujean ar putea deveni din ce în ce mai puternic în viitorul apropiat, consideră primarul.

Prezent în tribune la victoria Universității Cluj cu FC Argeș, scor 2-0, Emil Boc e de părere că sub actuala conducere managerială și tehnică, "studenții" sunt pe drumul cel bun pentru a deveni un club din ce în ce mai important în Superligă.

"Suntem în grafic pentru a ne păstra locul în prima ligă și pentru a construi în continuare. În aprilie vom avea și alocarea financiară de la Primărie și Consiliul Local. Universitatea va avea o finanțare pe măsura blazonului și importanței pentru oraș.

Clubul trebuie să aibă ceea ce eu cred că e foarte important, stabilitate financiară. Cu Neluțu Sabău la timonă, cu echipa managerială coordonată de Radu Constantea, cu suporterii aceștia extraordinari și atmosfera din oraș, cred că putem să ducem echipa mai departe.

Trebuie să ne mândrim cu acești băieți. Echipa crește constant, sunt ingrediente pentru a construi. E mult până departe", a declarat primarul la Napoca Live.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza